Sügavkülmutatud lamba abatükk, Laumar lambatalu, 800g (+/- 80g)

14.00

Tegu on noorte loomade lihaga, sel põhjusel jääb valmistatud roog eriliselt hõrk ja pehme.

Laumar Lambatalu sai alguse aastal 2016, mil kolisime Tallinnast Lääneranna valda. Sisuliselt olematute teadmistega põllumajandusest ning loomakasvatusest hakkasime õhinaga uurima ja avastama enda jaoks täiesti uut ning põnevat maailma. Suvel jooksevad ja söövad meie lambad hoolega haritud karjamaadel. Talvituvad aga lambatunnelis ehk tänapäeva lambalaudas. Kõige olulisem on loomade heaolu ning sellel hoiame silma peal iga päev.

Kvaliteetse liha tagab loomade muretu elu, kvaliteetne sööt ning hoolitsetud tervis.

Abaliha retsept (LauMar Lambatalu) – marinaadi kogusest jagub kuni 1 kg liha jaoks

100 ml punast veini

20 ml oliiviõli

1 tl rosmariini (Santa Maria)

1 tl basiilikut (Santa Maria)

2 tl jahimehe segu (Santa Maria)

3 purustatud küüslaugu küünt (Eesti küüslauk, Säga-Aaviku talu)

3 sl mett (Mesi Nektar)

2 porgandit seibideks (Kopra Sahver)

Soola/pipart

Lõika lihasse u 1-1,5 cm sügavused lõhed. Aseta liha küpsetuskotti ja kanna lusikaga marinaad lihale (ka lõhedesse). Porgandi seibid aseta ühtlaselt lihale ning sulge küpsetuskott. Lase külmkapis marinaadil toimida (min 2 h). Enne ahju panemist, lõika küpsetuskoti ülaosasse väike auk – olla ettevaatlik, et marinaad küpsemise ajal august välja voolata ei saaks. Küpseta liha ahjus 4,5 – 5 tundi (150 kraadi).

 

 

Laos

Kategooriad: ,

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Sügavkülmutatud lamba abatükk, Laumar lambatalu, 800g (+/- 80g)”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga