Punase veini kaste, FOODSTUDIO, 230 ml
€4.00
Laktoosi- ja gluteenivaba
Koostisosad: veisepuljong (vesi, veisekont, porgand, sibul, šampinjon, petersellijuur, meresool, petersell, küüslauk, tüümian, must pipar, loorber), punane vein (sisaldab sulfiide), sibul, maisitärklis, tomatipasta (tomat, sool), suhkur, meresool, balsamico (veiniäädikas, kontsentreeritud viinamarjavirre), küüslauk, must pipar, puravik, tüümian.
Toitumisalane teave 100 ml kohta keskmiselt:
Energiasisaldus: 134kJ/32kcal
Rasvad: 0,7g
millest küllastunud rasvhappeid: 0,2g
Süsivesikud: 3,6g
millest suhkruid: 3,0g
Valgud: 3,3g
Sool: 1,1g
Säilitamine: säilitada pakendil näidatud kuupäevani temperatuuril +2..+6°C Avatult säilib temperatuuril +2…+6˚C kolm ööpäeva
Punase veini kastmele annab õige maitse aeg. Õige punase veini kastme retseptis on üks komponent, mida paljudel kuskilt võtta ei ole. Aeg. Meil aega jätkub, seega keetsime seda 24 tundi. Alles siis hakkavad kõik maitsed kokku mängima ja tuleb see päris hea punase veini kaste. Ainult ühel juhul saab kastet ka kiiremini. Tee see pakk lihtsalt lahti.
Meie kaste on täiesti valmis. Sina aja kuumaks ja serveeri. Punase veini kastmes on ideaalne hautada näiteks ahjuroogi. Eriti hästi sobib see kana-, pardi-, sea-, veise-, lamba- ja ulukilihaga. Soovi korral võid kastmesse lisada ka erinevaid marju, võid, mett ja ürte. Aga ei pea. Head isu!
Laos
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.