Mahe veisehakkliha, Liivimaa Lihaveis, 500g

3.90

Koostisosad: Mahe veiseliha
Säilitamine: temperatuuril 0…+2 °C. Enne tarvitamist kuumutada sisetemperatuurini vähemalt +72 °C. Toode on lühikese realiseerimise ajaga.
100g keskmiselt: energiat 804kJ/192kcal; rasvu 13g, sh küllastunud rasvhappeid 5g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 19,4g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust.

Eestis asuvad ühed maailma liigirikkaimad rohumaad, mille säilitamise ja hooldamisega  lihaveised igapäevaselt tegelevad. Tulemuseks on parim veiseliha, mis ei ole mitte ainult maitsev vaid ka tervislik – kuna niimoodi kasvanud liha on toitaineterikas ning sisaldab ohtralt kasulikke rasvhappeid ja vitamiine. Kodumaine mahekasvatusega lihaveis on unikaalne ka maailma kontekstis.

299 laos

Kategooria:

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Mahe veisehakkliha, Liivimaa Lihaveis, 500g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga