Mahe veisehakkliha, Liivimaa Lihaveis, 500g

(4 arvustused)

3.90

Koostisosad: Mahe veiseliha
Säilitamine: temperatuuril 0…+2 °C. Enne tarvitamist kuumutada sisetemperatuurini vähemalt +72 °C. Toode on lühikese realiseerimise ajaga.
100g keskmiselt: energiat 804kJ/192kcal; rasvu 13g, sh küllastunud rasvhappeid 5g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 19,4g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust.

Eestis asuvad ühed maailma liigirikkaimad rohumaad, mille säilitamise ja hooldamisega  lihaveised igapäevaselt tegelevad. Tulemuseks on parim veiseliha, mis ei ole mitte ainult maitsev vaid ka tervislik – kuna niimoodi kasvanud liha on toitaineterikas ning sisaldab ohtralt kasulikke rasvhappeid ja vitamiine. Kodumaine mahekasvatusega lihaveis on unikaalne ka maailma kontekstis.

Laos

Kategooria:

4 arvustust tootele Mahe veisehakkliha, Liivimaa Lihaveis, 500g

  1. Pirjo (toote omanik)

    Väga hea ja kvaliteetne mahlane liha

  2. Kadri

    sibulat juurde panna ja parim!

  3. Kadri

    sibulat juurde panna ja eriti maitsev!

  4. Alge-Mai (toote omanik)

    hea ja maitsev värske liha, millest burgereid valmistada. Telliksin veelgi

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga